Pàgines

diumenge, 24 de juliol del 2011

Una bona recomanació - Una buena recomendación

Hola a tothom. L'altre dia pensava que hi ha un munt de coses que he fet i que encara no he compartit amb vosaltres, tot i que en alguns casos he arribat a aquests projectes gràcies a vosaltres i als vostres blogs.

Aquest és el cas de la història que ara us explicaré. Aquest any tenia planejat anar a veure a la meva germana per Setmana Santa i volia portar-li un regal, sempre em demana que li faci alguna cosa. Li agraden molt el patchwork i el punt de creu, encara que no els "practica". Aquesta vegada atendria la seva petició.

Hola a todo el mundo. El otro día pensaba que hay un montón de cosas que he hecho y que todavía no he compartido con vosotras, a pesar de que en algunos casos he llegado a estos proyectos gracias a vosotras y a vuestros blogs.

Éste es el caso de la historia que ahora os explicaré. Este año tenía planeado ir a ver a mi hermana en Semana Santa, y quería llevarle un regalo, siempre me pide que le haga algo. Le gustan mucho el patchwork y el punto de cruz, aunque no los "practica". Esta vez atendería su petición.


Vaig començar a donar voltes a diverses possibilitats. Visitant blocaires amb les que comparteixo aficions i a les que segueixo habitualment vaig conèixer aquest llibre: Sweet Home, petites maisons à broder au point de croix. Anna, el recomanava al seu blog, Caramel, el desembre passat. Em va agradar moltíssim i me'l vaig comprar a Amazon.com, està ple de petites propostes sobre la llar. Poc després, al febrer, la Marta, al seu blog Bruixes i maduixes ens ensenyaba un magnífic brodat extret d'aquest llibre, era preciós. Se'm va ocórrer que un cor ben escollit amb un marc força original faria que a la meva germana se li dibuixés un somriure d'orella a orella quan obrís el paquet. El marc també va ser una gran troballa, el vaig veure en una floristeria prop de la feina i vaig pensar: ja ho tinc tot!

Empecé a dar vueltas a diversas posibilidades. Visitando blogueras con las que comparto aficiones y a las que sigo habitualmente conocí este libro: Sweet Home, petites maisons à broder au point de croix. Anna, lo recomendaba en su blog, Caramel, el pasado diciembre. Me gustó muchísimo y me lo compré en Amazon.com, está lleno de pequeñas propuestas sobre el hogar. Poco después, en febrero, Marta, en su blog Bruixes i maduixes nos enseñaba un magnífico bordado extraído de este libro, era precioso. Se me ocurrió que un corazón bien escogido con un marco original haría que a mi hermana se li dibujara una sonrisa de oreja a oreja cuando abriera el paquete. El marco también fue un gran descubrimiento, lo ví en una floristería cerca del trabajo y pensé: ¡ya lo tengo todo!

Vaig haver de brodar el cor en 1x1 perquè capigués al marc, i com que el temps se'm tirava a sobre, vaig decidir que el faria monocolor, per facilitar-me la feina, evitar els canvis de fil compensaria la dificultat de l'1x1, però un alegre fil multicolor d'Anchor em va ajudar a donar-li més vida amb nombrosas tonalitats.

Tuve que bordar el corazón en 1x1 para que cupiera en el marco, y como que el tiempo se me tiraba encima, decidí que lo haría monocolor, para facilitarme el trabajo, evitar los cambios de hilo compensaría la dificultad del 1x1, pero un alegre hilo multicolor de Anchor me ayudó a darle más vida con numerosas tonalidades.


Tela Lugana Zweigart 10 fils/cm color natural i fil Anchor multicolor 1375
Tela Lugana Zweigart 10 hilos/cm color natural e hilo Anchor multicolor 1375


Així doncs, una bona recomanació i un bonic marc de fusta vist a una botiga, em van donar la idea per arribar fins aquí:

Así pues, una buena recomendación y un bonito marco de madera visto en una tienda, me dieron la idea para llegar hasta aquí:


Per acabar, dir-vos que el regal va ser tot un èxit, que era del que es tractava!

Para acabar, deciros que el regalo fue todo un éxito, ¡que era de lo que se trataba!

12 comentaris:

  1. La veritat es que es un gran llibre, qualsevol dels brodats que hi ha son un exit asegurat i el marc, sencillament extraordinari.

    ResponElimina
  2. Wow!!!!! ¡¡Pero qué bonito!! No me extraña que fuera todo un éxito. ¡¡Te ha quedado genial!!

    Besotes!!!!!

    ResponElimina
  3. És una preciositat de brodat i el marc tu mateixa ho has dit ¡una gran troballa! No m'extranya que triomfessis!!! Petonets

    ResponElimina
  4. Preciós !!!! un bordat molt bonic i fet amb aquest fil multicolor li dona molta vida ,el marc una pasada .

    Petons , Anna

    ResponElimina
  5. Qué bonic Anna, d`aquest no en sabia res jo????? Carai si que tens cosetes amagades per ensenyar-nos.
    Molts petonets guapi
    Sonia

    ResponElimina
  6. No se que pasa ultimament però no m´arriven les entrades....??? En fins, que t´he de dir que no t´hagi dit? Que de gran vull ser com tu!!!! Llàstima que la gran sóc jo, :):). El marc es molt maco i molt encertat i fa que el brodat quedi molt bé, encara que per si sol, ja es una petita maravella. Imagino la cara de la Gemma.....
    Muacs!

    ResponElimina
  7. Muy buena idea. Gracias por compartirlo con nosotras.
    Te felicito el regalo te quedo bello.

    Martha

    ResponElimina
  8. ¡Que maravilla!! seguro que tu hermana estará encantada con él.
    Felicidades.

    ResponElimina
  9. La verdad te quedó bastante alegre.
    Bien por ti !!!

    ResponElimina
  10. Hola Anna:

    Que regalazo para tu hermana, me encanta y se ve súper chiva (divino), claro que uno anda mirando y mirando por ahí, a veces dice uno tal cosa y ya no recuerda dónde la vió, solo a mi me pasa?, creo que no!!!!!

    feliz semana.

    Saludos,

    Ale
    Costa Rica

    ResponElimina
  11. Ahora me tienes que decir cual es esa tienda, porque yo no me animo a hacer corazones por eso mismo, porque me gusta este tipo de marcos y no encuentro!.
    Por cierto... el corazón es precioso!!... me encanta tanto color!.
    No me extraña que el regalo haya sido un éxito... es una maravilla.

    ResponElimina
  12. Hola Anna,

    El bordado precioso y la idea muy buena.

    Un beso.

    Olimpinpin

    Perdona, que el comentario lo ponga anonimo, pero de otra forma es imposible.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...