Pàgines

diumenge, 26 de febrer del 2017

Carnaval

És temps de Carnaval, de botifarra d'ou i coca de llardons i de .... disfresses.

Fa un parell de setmanes vaig preguntar-li a la meva cunyada de què aniria disfressada la Gemma aquest any, em feia li.lusió fer-li el vestit, però havia de ser una cosa no gaire complicada, no en sé res ni de patrons ni de costura al nivell de confecció, així que havia de ser alguna cosa assequible per als meus limitats coneixements.

Es tiempo de Carnaval, de butifarra de huevo y coca de chicharrones y de .... disfraces.

Hace un par de semanas le pregunté a mi cuñada de qué iría disfrazada Gemma este año, me hacía ilusión hacerle el vestido, pero tenía que ser una cosa no muy complicada, no sé nada de patrones ni de costura a nivel de confección, así que debía ser algo asequible para mis limitados conocimientos.

Uns detallets d'aprop.

Unos detalles de cerca.


Antelina, cinta, unes plomes... tallar, unes costures a màquina, uns serrells fets amb la taula i el cúter de patchwork, unes quantes hores.... i fet!



Antelina, cinta, unas plumas... cortar, unas costuras a máquina, unos flecos hechos con la tabla y el cúter de patchwork, unas cuantas horas.... y ¡hecho!




Ja ho heu vist: Índia, o, per ser més exactes, nativa americana, una sioux o una cherokee en so de pau. I amb el permís dels seus pares, aquí teniu a la protagonista, una mini-índia adorable, no us sembla? A les 8 del matí, llesta per anar a la guarderia!

Ya habéis visto: India, o, para ser más exactos, nativa americana, una sioux o una cherokee en son de paz. Y con el permiso de sus padres, aquí tenéis a la protagonista, una mini-india adorable ¿no os parece? A las 8 de la mañana, lista para ir a la guardería!



Bona setmana!

¡Feliz semana!

3 comentaris:

  1. Preciosa!!! I a més se la veu molt contenta amb la seva superdifressa. T'ha quedat de fàbula!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  2. Está genial, te quedó chulísimo¡
    Bss

    ResponElimina
  3. Que lindo el trajecito y el nene se ve hermoso.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...