Pàgines

dimecres, 30 de novembre del 2011

La bufanda de la Pili - La bufanda de Pili

Bufanda: Peça de roba llargaruda, feta amb gènere de punt o de teixit especial de llana, seda, etc., que s’usa com a abrigall per al coll i la boca.

Això és el que diu el Diccionari de la llengua catalana, una bona definició, però en moltes ocasions es queda curta, hi hauriem d'afegir el més important: feta amb molt i molt d'amor, i això és el que la Pili hi ha posat a mans plenes.

Les nostres classes de ganxet a ¿Me sigues el hilo? donen els seus fruits. La Nadia ha penjat una entrada sobre aquest treball al seu bloc i jo m'he pres la llibertat de reproduir-la al nostre en nom de la seva "coeditora", la meva amiga Pili, "ganxetaire" novella com jo. Si voleu fer-hi una ullada cliqueu aquí i podreu veure amigurumis meravellosos, fantàstics vestits vintage (homenatge a la mare de la nostra amiga Montse) i moltes d'altres coses interessants que es fan a la botiga - taller de Nadia.

Una bufanda maquíssima Pili! Quan tinguis els serrells acabats has d'enssenyar-nos-la de nou, són del més original. Espero que no et molesti la intromissió - també està feta amb molt amor  -

BufandaPrenda larga y estrecha, por lo común de lana o seda, con que se envuelve y abriga el cuello y la boca.

Esto es lo que dice el Diccionario de la lengua española, una buena definición, pero en muchas ocasiones se queda corta, tendríamos que añadir lo más importante: hecha con muchísimo amor, y eso es lo que Pili ha puesto a manos llenas.

Nuestras clases de ganchillo en ¿Me sigues el hilo? dan sus frutos. Nadia ha colgado una entrada sobre este trabajo en su blog y yo me he tomado la libertad de reproducirla en el nuestro en nombre de su "coeditora", mi amiga Pili, "crochetera" primeriza como yo. Si queréis echar un vistazo clicad aquí y podréis ver amigurumis maravillososfantásticos vestidos vintage (homenage a la madre de nuestra amiga Montse) y muchas otras cosas interesantes que se hacen en los talleres de la tienda - taller de Nadia.

Te ha quedado preciosa Pili! Cuando tengas los flecos acabados tienes que enseñárnosla de nuevo, son de lo más original.

Espero que no te moleste la intromisión - también está hecha con mucho amor  -. 

19 comentaris:

  1. Hola Anna soy Genny y te doy las gracias por tu visita y tu recibimiento, el sal Francesca´s Quaker te esta quedando espectacular

    ResponElimina
  2. Anna aún ardo en fiebre de Copos de nieve, así es que aún todos son bien recibidos, jajaja, cuando puedas los puedes enviar, mil gracias.

    ResponElimina
  3. A ganxet? Bonica i que calentona que sembla, faré un tomb pel blog que dius, que ultimament també m'he enganxat a les agulles! Petonets

    ResponElimina
  4. QUE MULLIDITA!!!! tiene que ser muy abrigada ..me encanta besitos

    ResponElimina
  5. No trigareu gaire a estrenar.la, també vaig a donar un cop d´ull a "Me sigues el hilo.?".
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Hola amiga.... yo también tengo el mis problema,a mi gusta , tejer bordar y un serie de manualidades.

    Te quedo BELLO.
    Saludos

    Martha

    ResponElimina
  7. Gracias por la entrada, ahora nos falta la parte dos: la bufanda acabada.
    Un besito
    Nadia

    ResponElimina
  8. Bueno es que ustedes juntas son candela pura, no me queda más que felicitar a ambas por incursionar en tan bellas labores que nos muestran siempre y a como van a tener que poner una galería pronto.

    Saludos,

    Ale
    Costa Rica

    ResponElimina
  9. Hola guapetona. Aquesta bufanda fa que donin ganes de que vingui el fred del tot per poder-la estrenar. És molt bonica i la vull veure amb els serrells. Felicitats a la Pili.

    ResponElimina
  10. Veguenza de las verguenzas, me había pasado por acá y me juí convencidad de haber dejado un comment en vez nadita de naaa! Perdóname! El comentario decía que ese oso me dan ganas de abrazarlo y que la bufanda es "coccolossa" jajajaj suave se ve, muy linda. Gracias por tus visitas y tu amistad, besotes.

    ResponElimina
  11. Hola Anna,

    Que linda intromisión, la foto es perfecta!!!

    Y se ve que Pili es muy buena alumna.

    Saludos,

    Olimpinpin

    ResponElimina
  12. Una bufanda chulisima y sobretodo calentita ¡¡Yo tambien quiero ver esos flecos¡¡¡
    Besos

    ResponElimina
  13. Con esta bufanda tan bonita ya puede llegar el frio que iras bien calentita

    Besos , Anna

    ResponElimina
  14. Vaig veure l'entrada ja fa uns dies però volia dispossar de cinc minuts per llegir-ho tranquilament. Si fa un temps m'haguessin dit que aniria a apendre a fer ganxet o patchwork, no m'ho hauria cregut pas. Però la veritat es que he descubert un món que m'agrada molt, m'entretent i em permet fer coses mes o menys ùtils o que, personalment m'agraden. A més m'ha permes coneixer gent, fer alguna amiga i compartir amb l'Anna moltes més tardes.
    Moltes gràcies a totes per els vostres comentaris. Quan tingui els sarells fets us la ensenyare per veure si us agrada.
    I Anna, no pateixis per l'intromissio....ha estat una gran sorpresa!
    T'estimo amiga!

    ResponElimina
  15. jo podria dir el de sempre...jo en vull unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! enhorabona Pili, prou que t'ho pensaves que faries aquestes bufandes tan maques!!! petonàs a l'autora de la bufanda i a l'autora de l'entrada!

    ResponElimina
  16. Querida Anna: mis mejores deseos para estas Navidades, y un 2012 lleno de amor y Felicidad.
    Que en estas fechas, cada deseo se convierta en flor, cada dolor en estrella, cada lágrima en sonrisa, y cada corazón en dulce morada.
    Un calido abrazo, Laura.

    ResponElimina
  17. Desde Cocinando espero... te deseo unas felices fiestas!


    Un abrazo.

    María

    ResponElimina
  18. Que pases unas felices fiestas , mis mejores deseos para ti y tu familia

    Feliz Navidad !!!!
    Besos , Anna

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...