Pàgines

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Samarretes patchworkeres - Camisetas patchworkeras

Fa temps que tenia aquestes "cassoles al foc". L'any passat vaig veurre aquestes samarretes al bloc Labores con V, Virtudes s'havia empescat unes samarretes amb aplicacions maquíssimes, no us sembla? Li vaig demanar permís per copiar el seu disseny - gràcies de nou Virtudes- i vaig fer-me el ferm propòsit de començar la meva versió de cors aplicats de seguida.

El cert és que li vaig comentar a una amiga i li va agradar tant que li vaig dir que la primera seria per a ella, el que passa és que no vaig concretar quan.... Vam anar al Decathlon i vaig comprar la samarreta, corria el 3 de juny de 2010 aleshores, fins el seu aniversari, al maig d'aquest any, no l'havia vista de nou. Va tardar una miqueta, però finalment va arribar, oi Mònica?

Els patrons dels cors els vaig treure d'un llibre de la Tilda. Un batik en rosa amb estampats blaus, verds i grocs, un altre en tons blaus i grisos i un groc sòlid per les aplicacions, un fil Gutemberg Sulky multicolor en tons blaus i rosats pel festó i uns lluentons liles i blaus, combinades amb uns pistonets nacarats blancs per acabar de decorar-ho. I aquí la teniu, ja que m'hi posava vaig aprofitar i vaig preparar les aplicacions per unes quantes més samarretes patchworkeres per algunes de les dones de la meva familia.

Hace tiempo que tenía estas "cazuelas en el fuego". El año pasado vi estas camisetas en el blog Labores con V, Virtudes se había inventado unas camisetas con aplicaciones monísimas, ¿no os parece? Le pedí permiso para copiar su diseño - gracias de nuevo Virtudes- y me hice el firme propósito de comenzar mi versión de corazones aplicados enseguida.

Lo cierto es que se lo comenté a una amiga y le gustó tanto que le dije que la primera sería para ella, lo que pasa es que le concreté cuándo.... Fuimos al Decathlon y compré la camiseta, corría el 3 de junio de 2010 por aquel entonces, hasta su cumpleaños, en mayo de este año, no la había visto de nuevo. Tardó un poco, pero finalmente llegó, ¿verdad Mónica?

Los patrones de los corazones los saqué de un libro de Tilda. Un batik en rosa, con estampados azules, verdes y amarillos, otro en tonos azules y grises y un amarillo sólido para las aplicaciones, un hilo Gutemberg Sulky multicolor en tonos azules y rosados para el festón y unas lentejuelas lilas y azules, combinadas con unos pistoncillo nacarados blancos para acabar de decorarlos. Y aquí la tenéis, ya que me ponía aproveché para preparar las aplicaciones de unas cuantas camisetas patchworkeras más para algunas de las féminas de mi familia.





Vaig reprendre la producció samarretera al mes de juliol.

Tenia clar que a la meva germana i la meva cunyada els hi agradarien les aplicacions que ja tenia llestes, però la meva neboda Débora em feia dubtar. Així que recordant que la meva amiga Montse m'havia regalat unes agulles molt originals, una de io-ios de patchwork i un estel de feltre, vaig pensar que aquesta falsa "aplicació" podia estar bé per la meva neboda, si no li agradava a la samarreta, sempre la podria treure i amb una jaqueta texana també quedava d'allò més bé.

Aquests són els materials, els artilugis de Clover per fer els io-ios van molt bé, jo també els he fet amb un cartronet i no és el mateix, utilitzant aquests motlles queden millor. Unes teles, botons i agulles, una combinació de colors, tamanys i posició dels io-ios que t'agradi, i aquest és el resultat.

Gràcies per la idea Montse!


Retomé la producción camisetera en julio.

Tenía claro que a mi hermana y a mi cuñada les gustarían las aplicaciones que ya tenía listas, pero mi sobrina Débora me hacía dudar, así que recordé que mi amiga Montse me había regalado unos broches muy originales, uno de yo-yos de patchwork y una estrella de fieltro, y pensé que esta falsa "aplicación" podía estar bien para mi sobrina, si no le gustaba en la camiseta, siempre podía sacarla y con una cazadora tejana también quedaba genial.

Estos son los materiales, los artilugios de Clover para hacer los yo-yos van muy bien, yo también los he hecho con un cartoncillo y no es lo mismo, utilitzando estos moldes quedan mejor. Unas telas, botones y agujas, una combinación de colores, tamaños y posición de los yo-yos que te guste, y éste es el resultado.

¡Gracias por la idea Montse!



Em feia gràcia veure-les lluint els meus treballs. Les vaig convèncer, la veritat és que no em va costar gaire... i les tres van accedir a posar per la sessió fotogràfica. Vam riure molt, tota la familía aconsellava, us ho podeu imaginar.... vam fer un munt de fotos, això no és més que una petita mostra de com estaven de maques. Gemma, Débora, Sandra, me'n alegro de que us agradés el vostre regal estiuenc, l'agost vinent, més!

Me hacía gracia verlas luciendo mis trabajos. Las convencí, la verdad es que no me costó demasiado... y las tres accedieron a posar para la sesion fotográfica. Nos reimos mucho, toda la familia aconsejaba, os lo podéis imaginar.... hicimos un montón de fotos, esto no es más que una pequeña muestra de lo guapas que quedaron. Gemma, Débora, Sandra, me alegro de os gustara vuestro regalo veraniego, el próximo agosto, ¡más!

Bona setmana per tothom.

Buena semana para todo el mundo.

15 comentaris:

  1. Ana muy lindos y muy originales, además que tienen tu toque personal... demasiado bello. Te felicito eres muy creativa!

    Besitos,
    Duby ♥

    ResponElimina
  2. Definitivamente unos trabajos muy lindos!! Muy útiles!! TE creo que les gustaron, amí me hubieran requetencantao!! Ese Pachtwork está de sueno y las tías las lucen muy majas!! JEjejeje. Besasos amiga!

    ResponElimina
  3. Hola Ana .... te quedaron bellos.

    Felicidades.

    Martha

    ResponElimina
  4. Hola Anna,
    m'agraden molt les samarretes patchworkeres, son molt originals, sencilles y pràctiques.
    Veig que ets una entusiasta del patch tan com del punt de creu. Jo també convino les dues coses.
    Fins aviat!!
    Elena

    ResponElimina
  5. Ainsssssssssssss Anna que vull una!!!!!!!!!! Enrecorda´t que el meu cumple és el maig!!!! Ara en serio, m`encanten, t`han quedat moníssimes. Jo trobo que a mí també em pot quedar molt mona, de veritat.
    Petonets artista
    Sonia

    ResponElimina
  6. Ahir vaig veure l'entrada però no se que li pasava a blogger que no podeia deixar el comentari.
    Les tres fèmines llueixen fantàstiques amb aquestes samarretes tan precioses que els hi has fet. Només hi ha que veure la cara de felicitat que fan. Nena, ets un crakc!
    Muacs!

    ResponElimina
  7. Hola Anna.

    Pues ya tienes modelos para tus próximos proyectos, porque no les costó mucho modelar por lo visto, que bien.

    Tus yoyos están geniales, me encantò la combinación y las aplicaciones lindísimas, por lo general yo las aplico con hilo DMC, no conozco el que mencionas.

    Un abrazo y feliz semana.

    Ale
    Costa Rica

    ResponElimina
  8. Una colecció de samarretes molt maques i originals , m'han agradat molt

    Petons , Anna

    ResponElimina
  9. què maques t'han quedat!!! tot l'estiu esperant l'entrada i ha valgut la pena!!! no m'estranya la cara de felicitat de les models! i...a disposar! :))))

    ResponElimina
  10. Te han quedado preciosas!!Tengo mi blog "abandonao" por falta de tiempo, pero sigo disfrutando con muchos proyectos y labores. Gracias por visitar mi blog. Saludos.

    ResponElimina
  11. Me encantan estas camisetas, te han quedado majísimas.....jo, no vienes??, no se puede quedar contigo, eh???, siempre andas super liada!!!!

    ResponElimina
  12. Hola!

    Me gusta mucho como quedaron las playeras, ni que decir de las modelos, se ven muy bien modelando estos exclusivos diseños.

    Saludos,


    Olimpinpin

    ResponElimina
  13. Gracias, la verdad es que salí cargada de los encantes, jejejejejje, a ver si te animas un día!!!!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...