Pàgines

dimecres, 8 de desembre del 2010

La Gallina Paperina: Inaugura! - La Gallina Paperina: ¡Inaugura!

De nou sóc aquí per anunciar-vos la iniciativa d'una dona molt emprenedora. El passat diumenge va obrir les seves portes La Gallina Paperina, una nova botiga - taller dedicat al patchwork, al bell mig d'Esplugues de Llobregat. Darrere el taulell trobareu a la Geli, vaig tenir l'oportunitat de conèixer-la el mes passat a Creativa i aquesta agradable i simpàtica patchworkera em va convidar a visitar-la, així que com diu la meva amiga Montse, qui va fer les presentacions, "a veure si ens posem d'acord i muntem una excursió a Esplugues".

Si voleu visitar el seu web aquí teniu l'enllaç a la seva entrada inaugural. Ja veureu quina tenda tan maca!

De nuevo estoy aquí para anunciaros la iniciativa de una mujer muy emprendedora. El pasado domingo abrió sus puertas La Gallina Paperina, una nueva tienda - taller dedicada al patchwork, justo en Esplugues de Llobregat. Detrás del mostrador encontraréis a Geli, tuve la oportunidad de conocerla el mes pasado en Creativa y esta agradable y simpática patchworkera me invitó a visitarla, así que como dice mi amiga Montse, quien hizo las presentaciones, "a ver si nos ponemos de acuerdo y montamos una excursión a Esplugues".

Si queréis visitar su web aquí tenéis el enlace a su entrada inaugural. ¡Ya veréis que tienda tan bonita!

La Gallina Paperina: Inaugurem!: "Ahir va ser un dia ple d'emocions, de molta gent, de 'oh que maco!' i per fi podem dir que la Gallina Paperina ja és aquí. Esperem veure-us ..."

Molta sort Geli i fins aviat!

Mucha suerte Geli y hasta pronto!

2 comentaris:

  1. Anna te gracias por tu comentario, solo te faltó agregar que estudio en la universidad también, claro el tiempo es oro, y trato de aprovecharlo y organizarlo al máximo. El tiempito que dedico a bordar o hacer alguna manualidad es tiempo para mi solita y lo disfruto montones.

    Vi las fotos de la tienda y está bien linda, vi de reojo unas telas preciosas.

    El otro año te contaré mis anécdotas de mi curso para principiantes en quilt, vamos a ver cómo me va, tomaré clases los sábado en la mañana a partir de febrero, por dicha es un poco cerca de casa.

    Un abrazo navideño,

    Ale
    Costa Rica

    ResponElimina
  2. Ostres!!!Anna no se pas que m'ha passat que tenia el bloc amb vigilància i la cosa no ha funcionat. No havia pas vist la manta tan maca que t'ha fet la teva mare. És maquíssima i els colors tot un encert.
    A veure si ets aplicada i fas cas de la mare i aprens a fer ganxet ven depresa....ja, ja ja. Quan veig aquestes mantetes ja me tornen les ganes de fer-ne una, però de moment tinc masses fronts oberts.
    petons
    roser

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...