Pàgines

dilluns, 15 de març del 2010

Nou SAL a / Nuevo SAL en Maggi Co's Village: Needle Keeper MaggiCo

M'alegra molt publicar aquesta entrada per anunciar-vos un nou SAL: Needle Keeper MaggiCo. Es tracta d'un complet estoig de costura, on tenir tot el necessari per realitzar les nostres labors, a mà, a la vista i perfectament ordenat.

Me alegra mucho publicar esta entrada para anunciaros un nuevo SAL: Needle Keeper MaggiCo. Se trata de un completo estuche de costura, donde tener todo lo necesario para realizar nuestras labores, a mano, a la vista y perfectamente ordenado.

L'organitzadora, Raquel Blasco, és una esplèndida dibuixant que mostra la seva incipient obra al seu bloc Maggi Co's Village. Al mateix temps és una gran aficionada a les labors i fruit d'aquesta passió, des de fa algun temps, col·labora amb Nathalie Cichon, de Jardin Privé, qui ha adaptat varis dels seus màgics villages a punt de creu, uns dissenys originals, frescos i alegres que es troben entre la meva llista de projectes futurs.

La organizadora, Raquel Blasco, es una espléndida dibujante cuya incipiente obra podéis ver en su blog Maggi Co's Village. Al mismo tiempo es una gran aficionada a las labores y fruto de esa pasión, desde hace algún tiempo, colabora con Nathalie Cichon, de Jardin Privé, quien ha adaptado varios de sus mágicos villages a punto de cruz, unos diseños originales, frescos y alegres que se cuentan entre mi lista de proyectos futuros.

Sóc una fervent admiradora de les seves creacions -encara que no ho hagi dit abans, crec que ja ho haureu deduit- i en especial dels seus poblets i els seus arbres. El seus villages constitueixen una dispar succesió de cases apinyades, de formes i mides del més variat, esquitxades per arbres majestuosos i fantàstics en el quals deixar anar la seva imaginació a regna solta.



Soy una ferviente admiradora de sus creaciones -aunque no lo haya dicho antes, creo que ya lo habréis deducido- y en especial de sus pueblitos y sus árboles. Sus villages constituyen una dispar sucesión de casas apiñadas, de formas y tamaños de lo más variopinto, salpicadas por majestuosos y fantásticos árboles en los que da rienda suelta a su imaginación.



Aquí teniu una altra mostra del seu treball: Up! que es troba en un lloc especial entre els meus favorits. Raquel va crear uns punts de llibre maquíssims amb ell i m'encanta veure'l cada dia entre les planes de la novel·la que estic llegint ¡no vaig poder resistir-me a la temptació d'aconseguir-ne un!

Aquí tenéis otra muestra de su trabajo: Up! que se halla en un lugar especial entre mis favoritos. Raquel creó unos puntos de libro guapísimos con él y me encanta verlo a diario entre las páginas de la novela que estoy leyendo ¡no pude resistirme a la tentación de hacerme con uno!

Bé, centrant-nos en el SAL, dir-vos que començarà l'1 de maig, i tindrà una durada de dos mesos i mig, el treball es distribuirà en 5 objectius. Fins el 15 d'abril, teniu temps per inscriure-us, deixant un comentari al seu bloc.

Bien, centrándonos en el SAL, deciros que empieza el 1 de mayo, y tendrá una duración de dos meses y medio, el trabajo se distribuirá en 5 objetivos. Hasta el 15 de abril, tenéis tiempo para inscribiros, dejando un comentario en su blog.



Aquestes imatges corresponen a l'interior, com us deia, qui no ho tingui tot ben organitzat no serà perquè no existeixi un espai per a cada cosa.

Estas imágenes corresponden al interior, como os decía, quien no lo tenga todo bien organizado no será porque no exista un espacio para cada cosa.


L'estoig de costura comptarà amb una coberta especial, que no veieu a les fotografies anteriors, una minivila brodada a punt de creu, basada en un del seus dissenys. La Raquel encara no ha desvetllat el misteri sobre aquest dibuix, haurem d'esperar a l'últim objectiu del projecte.

El estuche de costura contará con una cubierta especial, que no véis en las fotografías anteriores, una minivilla bordada en punto de cruz, basada en uno de sus diseños. Raquel todavía no ha desvelado el misterio sobre este dibujo, deberemos esperar al último objetivo del proyecto.

Us convido a visitar el seu bloc i unir-vos a aquest SAL, serà una passada veure totes les vostres versions, jo ja estic pensant en la meva!

Os invito a visitar su blog y uniros a este SAL, será un gustazo ver todas vuestras versiones, yo ya estoy pensando en la mía!

Bones creus!

Felices cruces!

Totes les imatges procedeixen del bloc Maggi Co's Village i la seva reproducció en aquesta entrada ha estat expressament autoritzada per Raquel Blasco.

Todas las imágenes proceden del blog Maggi Co's Village y su reproducción en esta entrada ha sido expresamente autorizada por Raquel Blasco.

6 comentaris:

  1. Segur que us ho passeu molt bé fent aquest sal. Salut.

    ResponElimina
  2. Anna un diseny preciós i segur que et quedarà molt xul-lo. He estat donant un cop d´ull a l´enllaç i te coses molt boniques, els punts de llibre han de ser monisims. M´agradaría apuntar-m´hi, però la veritat es que no arrivaré perque m´he apuntat a un altre del Bent Creek i vull acavar el Nell´Aria, a part de tot el que tinc a mitges i vull anar finalitzant.
    Muacs!

    ResponElimina
  3. Hola Anna!
    Gracias por tu visita y tus ánimos...

    Qué tentación el Sal.... no sé yo...

    Besos

    Aiodise

    ResponElimina
  4. Quins disenys més bonics , no coneixia aquest blog i m'agradat molt.

    Una abraçada , Anna

    ResponElimina
  5. Vaya, seguiré este proyecto...seguro que te queda estupendo.....besos

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...