Pàgines

dijous, 19 de gener del 2012

MagicXstitch Christmas Exchange 2011



Una nova edició del MagicXstitch Christmas Exchange, l'intercanvi nadalenc que Mayté organitza cada any al seu bloc MagicXstitch, es va iniciar el passat mes de setembre. Vaig participar per primera vegada l'any passat i va resultar una experiència molt positiva, per això vaig decidir apuntar-me de nou.

Una nueva edición del MagicXstitch Christmas Exchange, el intercambio navideño que Mayté organiza cada año en su blog MagicXstitch, se inició el pasado mes de septiembre. Participé por primera vez el año pasado y resultó ser una experiencia muy positiva, por eso decidí apuntarme de nuevo.

Els regals van arribar a temps per Nadal, i encara que arriba massa tard, aquesta és la presentació de les meves parelles d'intercanvi.

Los regalos llegaron a tiempo para Navidad, y aunque llega demasiado tarde, ésta es la presentación de mis mis parejas de intercambio.



Coneixia bastant bé les preferències de la meva companya d'intercanvi, segueixo el seu bloc fa temps, així que esbrinar quin tipus d'ornament li agradaria no suposava una tasca massa complicada. Però sí que quan Mayté em va comunicar que ella era la meva amiga secreta em vaig sentir una mica aclaparada, és una consumada brodadora i de les seves mans surten uns treballs originals i meravellosament executats, i clar això de que et toqui la mestra i organitzadora..... Peró bé, vaig afrontar el repte com sempre, pensant en la destinatària del regal i intentant fer-ho el millor possible.

Conocía bastante bien las preferencias de mi compañera de intercambio, sigo su blog hace tiempo, así que averiguar qué tipo de adorno le agradaría no suponía una tarea demasiado complicada. Pero sí que cuando Mayté me comunicó que ella era mi amiga secreta me sentí un poco abrumada, es una consumada bordadora y de sus manos salen unos trabajos originales y maravillosamente ejecutados, y claro eso de que te toque la maestra y organizadora..... Pero bueno, afronté el reto como siempre, pensando en la destinataria del regalo e intentando hacerlo lo mejor posible.

Mayté adora els quaker, de manera que em vaig decantar per aquest tipus de brodat, i vaig pensar en una preciosa bosseta nadalenca dissenyada per Nicoletta Farrauto (Niky Creations), inclosa en el seu llibret Flowers.

Vaig triar els materials tractant de que tot tingués un cert aire primitiu.

Mayté adora los quaker, de modo que me decanté por este tipo de bordado y pensé en una preciosa bolsita navideña diseñada por Nicoletta Farrauto (Niky Creations), incluida en un su librito Flowers.

Seleccioné los materiales tratando de que todo tuviera un cierto aire primitivo.


I aquí la teniu un cop muntada:

Y aquí la tenéis una vez montada:


Quatre detalls:

Cuatro detalles:
Brodat en tela de lli de 40 ct, 16 fils/cm i un sol fil de mouliné DMC. Acabats en tela i feltre.
Bordado en tela de lino de 40 ct, 16 hilos/cm y una hebra de mouliné DMC. Acabados en tela y fieltro.

Mayté va estar molt contenta amb aquest regal i jo, més; és molt agradable tenir la sensació de que has encertat i de que el que has fet, agrada. Segur que Àfrica està d'acord amb mi, oi? Ella m'havia de fer un regalet a mi, em va dir que era novella i que li feia una mica de respecte després d'haver visitat el meu blog i haver vist els meus treballs. Doncs com ja veureu ara mateix no havia de patir gens ni mica, primer, perquè ningú neix ensenyat i, segon, però no menys important, perquè el que compta és la intenció. Però, a més a més, va fer diana, pel brodat, l'acabat, la tela del revés -jo també la tinc, és una tela nadalenca molt fineta i alegre- en fi, què més es pot demanar?

No m'allargo més, mireu quin ornament penjant més bonic, en el pom d'aquest armari de casa quedava fantàstic:

Mayté se puso muy contenta con este regalo y yo, más; es muy agradable tener la sensación de que has acertado y de que lo que has hecho, gusta. Seguro que África está de acuerdo conmigo, ¿verdad?  Ella tenía que hacerme un regalito a mí, me dijo que era novata y que le había dado un poco de apuro respeto después de haber visitado mi blog y ver mis trabajos. Como ya veréis ahora mismo no tenía que sufrir en absoluto, primero, porque nadie enseñado y, segundo, pero no menos importante, porque lo que cuenta es la intención. Pero, además, dio de pleno en la diana, por el bordado, el acabado, la tela del revés -jo también la tengo, es una una tela navideña muy finita y alegre- en fin, ¿qué más se puede pedir?

No me extiendo más, mirad que ornamento colgante más bonito, en el pomo de este armario de casa quedaba fantástico:


Fins aviat i bon any! Esperem que encara que sigui dur, anem tirant endevant!

Hasta pronto y ¡feliz año! ¡Esperemos que aunque sea duro, vayamos saliendo adelante!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...