Pàgines

dijous, 29 de juliol del 2010

Premi Moltes Gràcies al Bloc Amigable / Premio Muchas Gracias al Blog Amigable

Avui Entredós ha rebut un premio per partida doble, Lomar, des de Vainicas dobles, i Helen, des de Bastidor, ens han donat el premi Moltes Gràcies al Bloc Amigable.

Hoy Entredós ha recibido un premio por partida doble, Lomar, desde Vainicas dobles, i Helen, desde Bastidor, nos han dado el premio Muchas Gracias al Blog Amigable.

Aquest és el missatge del premi: "A través d'aquesta etiqueta son recompensats els bloggers que transmeten valors culturals, ètics, literaris, personals, etc. Que en definitiva, demostren la seva creativitat pel pensament viu que es manté intacte i és una de les seves cartes, entre les paraules i les imatges. Aquests segells es van crear amb l'intenció de promoure la companyonia entre els blocaires, una forma de mostrar afecte i reconeixement del treball, que afegeix valor al Web, de bones maneres de qualsevol persona que reb el premi."

Éste és el mensaje del premio: "A través de esta etiqueta son recompensados los bloggers que transmiten valores culturales, éticos, literarios, personales, etc. Que en definitiva, demuestran su creatividad por el pensamiento vivo que se mantiene intacto y es una de sus cartas, entre las palabras y las imágenes. Estos sellos se crearon con la intención de promover el compañerismo entre los bloggers, una forma de mostrar cariño y reconocimiento del trabajo, que agrega valor a la Web, de buenos modales de cualquier persona que recibe el premio."

Estic molt contenta de que tingueu aquesta percepció del nostre bloc, que no deixa de ser una extensió de nosaltres mateixes. La nostra intenció és fer d'aquest espai un lloc acollidor i agradable on compartir interessos comuns i trobar-nos amb amigues virtuals i no tan virtuals, que amb la Helen ja ens hem vist les cares i, com ella diu, tenim un passeig pendent pels Encants Vells.

Estoy muy contenta de que tengáis esta percepción de nuestro blog, que no deja de ser una extensión de nosotras mismas. Nuestra intención es hacer de este espacio un lugar acogedor y agradable donde compartir intereses comunes y encontrarnos con amigas virtuales y no tan virtuales, que con Helen ya nos hemos visto las caras y, como ella dice, tenemos un paseo pendiente por los Encantes Viejos.

Les normes d'aquest premi són: la seva publicació, l'agraiment a qui ha pensat en nosaltres i l'elecció de les persones a qui es lliurarà el premi.

Las normas de este premio son: su publicación, el agradecimiento hacia quien ha pensado en nosotros i la elección de las personas a quien se entregará el premio.

Voldria dir-vos que últimament he rebut alguns premis o atencions d'amigues blocaires que han pensat en aquest racó i, encara que m'ha fet molta il·lusió i els hi he agraït molt, no he fet una entrada, per manca de temps, mandra, o per totes dues coses. Pensant en elles, el premi es per a:

Querría deciros que últimamente he recibido algunos premios o atenciones de amigas blogueras que han pensado en este rincón y, aunque me ha hecho mucha ilusión y se lo he agradecido mucho, no he hecho una entrada, por falta de tiempo, pereza o por las dos cosas. Pensando en ellas, el premio es para:

Ale perquè m'encanta el seu "cafecito virtual" costariqueny/ porque me encanta su cafecito virtual costarricense.

Tana perquè m'agrada compartir amb ella una bona conversa e-mailera sobre les nostres vivències i per obrir-me la porta a manualitats de les que mai havia sentit parlar / porque me gusta compartir con ella una buena conversación e-mailera sobre nuestras vivencias y por abrirme la puerta a manualidades de las que nunca había óído hablar.

I també vull afegir a: / Y también quiero añadir a:

Raquel per la seva simpatia i generositat, i l'encanteri dels seus dibuixos "màggics" / por su simpatía y generosidad, y por el encantamiento de sus dibujos "mággicos".

Moltes gràcies i una abraçada a totes! / Muchas gracias y un abrazo para todas!

dilluns, 26 de juliol del 2010

Benvinguda Aitana! / Bienvenida Aitana!

Vull ensenyar-vos un traballet ràpid que he fet per la nena que ha tingut la germana d'una de les meves cunyades.

Quiero enseñaros un trabajillo rápido que he hecho para la nena que ha tenido la hermana de una de mis cuñadas.



Volia brodar-li un pitet amb el seu nom, així que vaig repetir amb l'alfabet Brik-a-Brak de la Sof. En el seu blog Swapons ofereix gratuitament diversos dissenys, entre ells una serie d'alfabets de grafies diferents.

Quería bordarle un babero con su nombre, así que repetí con el alfabeto Brik-a-Brak de Sof. En su blog Swapons ofrece gratuitamente diversos diseños, entre ellos una serie de alfabetos de grafías diferentes.

Per completar el brodat vaig afegir unes flors de varies formes i tamanys, i aquest és el resultat:

Para completar el bordado añadí unas flores de varias formas y tamaños, y éste es el resultado:


Per acabar, comentar-vos que la setmana que ve tindrem novetats: Pilar i jo estem acabant de brodar The Big Zipper de Bent Creek, SAL organitzat pel fòrum Mil Puntadas, i crec que us el podrem ensenyar abans de fer una pausa per carregar piles. Per cert, estan organitzant diversos SAL's amb dissenys nadalencs, hi han uns ninos de neu divertidíssims, si voleu fer una ullada visiteu el bloc de la Roser. La Pilar ja s'ha apuntat!
Fins aviat!
Para acabar, comentaros que la semana que viene tendremos novedades, Pilar y yo estamos acabando de bordar The Big Zipper de Bent Creek, SAL organizado por el foro Mil Puntadas, y creo que os lo podremos enseñar antes de hacer una pausa para cargar pilas. Por cierto, están organizando diversos SAL's con diseños navideños, hay unos muñecos de nieve divertidísimos, si queréis echar un vistazo, visitad el blog de Roser. Pilar ya se ha apuntado!
Hasta pronto!

dimarts, 6 de juliol del 2010

Amb tots Vostès: / Con todos Ustedes: Needle Keeper MaggiCo model Entredós / modelo Entredós ~ Novetats / Novedades: Passarel·la / Pasarela MaggiCa

Quina expectació! Totes volem veure les versions que cadascuna de nosaltres ha cosit del Needle Keeper que Raquel va preparar perquè treballessim una miqueta... Per la meva part, no ho allargaré més...

Qué expectación! Todas queremos ver las versiones que cada una de nosotras ha cosido del Needle Keeper que Raquel preparó para que trabajáramos un poquito... Por mi parte, no lo alargaré más...

Amb tots Vostès, el model Entredós:

Con todos Ustedes, el modelo Entredós:



Mitja volta...

Media vuelta...



Estirem la cinta:

Tiramos de la cinta:



Ni en els meus millors somnis haguès pensat que aquest seria el resultat, no tenia massa fe en les meves capacitats, però la Raquel ho va explicar tan bé i, amb una mica de paciència, ho he aconseguit.

Ni en mis mejores sueños hubiera pensado que éste sería el resultado, no tenía demasiada fe en mis capacidades, pero Raquel lo explicó tan bien y, con un poco de paciencia, lo he conseguido.

Gràcies Raquel, ha estat un autèntic plaer! Per quan el proper?

Gracias Raquel, ha sido un auténtico placer! ¿Para cuándo el próximo?

Noies, espero veure un extens album amb tots els vostres models!

Chicas, espero ver un extenso album con todos vuestros modelos!

Editat /Editado 13.07.2010
Raquel reunirà en diverses entrades les diferents versions del needle keeper que ha protagonitzat el seu SAL, si voleu les veure aquí teniu les primeres imatges. No us perdeu la desfilada, tots són models únics!

Raquel reunirá en diversas entradas las diferentes versiones del needle keeper que ha protagonizado su SAL, si queréis verlas aquí tenéis las primeras imágenes. No os perdáis el desfile, todos son modelos únicos!

Editat /Editado 24.08.2010
Raquel ha creat un bloc específic per reunir tots els needle keepers, no deixeu de visitar-lo, aquí el teniu.
Raquel ha creado un blog específico para reunir todos los needle keepers, no dejéis de visitarlo,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...