Pàgines

dimecres, 26 de maig del 2010

Needle Keeper MaggiCo: Camí del 3er Objectiu / Camino del 3er Objetivo

Ja fa dies que no us poso al dia dels meus progressos, així que avui us ensenyo els primers dos passos del Needle Keeper MaggiCo. Recordeu les teles que vaig escollir? doncs han anat prenent forma ....

Ya hace días que no os pongo al día de mis progresos, así que hoy os enseño los dos primeros pasos del Needle Keeper MaggiCo. ¿Recordáis las telas que escogí? pues han ido tomando forma ....



Així va quedar el primer objectiu, una part de l'interior de l'estoig de costura. Havia d'estar enllestit el 12 de maig i vaig fer la feina dins del termini. Després d'uns dies de pluges contínues va sortir el sol i vaig fer las fotos a la terrassa de casa, aprofitant el bon temps.

Así quedó el primer objetivo, una parte del interior del estuche de costura. Tenía que estar listo el 12 de mayo e hice el trabajo dentro del plazo. Después de unos días de lluvias continuas salió el sol e hice las fotos en la terraza de casa, aprovechando el buen tiempo.

Ja heu vist què maques estan les plantes. Mireu les meves plomes de Santa Teresa, en plena floració.

Ya véis qué bonitas están las plantas. Mirad mis plumas de Santa Teresa, en plena floración.




Bé, després d'aquest incís floral, continuem amb el segon objectiu. La peça superior de la primera foto correspon a l'exterior de l'estoig, he escollit una tela Aida de 14, de color cru, per brodar la preciosa minivila dissenyada per Raquel. La peça inferior forma part de l'interior del costurer.

Bien, después de este inciso floral, continuemos con el segundo objetivo. La pieza superior de la primera foto corresponde al exterior del estuche, he escogido una tela Aida de 14, de color crudo, para bordar la preciosa minivilla diseñada por Raquel. La pieza inferior forma parte del interior del costurero.



A continuació un detall de l'espai destinat al brodat, emmarcat per la tela principal, i dels repunts per formar unes de les butxaques interiors. Cliqueu sobre les imatges si voleu ampliar-les.

A continuación un detalle del espacio destinado al bordado, enmarcado por la tela principal, y de los pespuntes para formar unos de los bolsillos interiores. Clicad sobre las imágenes si queréis ampliarlas.



A pel tercer objectiu, a veure per on continuarem.

A por el tercer objetivo, a ver por dónde continuamos.

dijous, 13 de maig del 2010

Premis blocaires / Premios blogueros

El dimecres passat vaig rebre aquest premi d'una de les amigues que he trobat a la xarxa, Varla. Com ella mateixa diu, sobre todo porque son las más cotorreonas en mi blog, i sí que és cert, com penso que aquesta és l'essència d'un bloc, la comunicació per compartir i intercanviar idees, recursos, sempre procuro participar amb els meus comentaris, contactant amb la persona que vol ensenyar-nos alguna cosa.

Moltes gràcies per haver pensat en mi, Varla.
El miércoles pasado recibí este premio de una de las amigas que he encontrado en la red, Varla. Como ella misma dice, sobre todo porque son las más cotorreonas en mi blog, y sí que es cierto, como pienso que esta es la esencia de un blog, la comunicación para compartir e intercambiar ideas, recursos, siempre procuro participar con mis comentarios, contactando con la persona que quiere enseñarnos alguna cosa.
Muchas gracias por haber pensado en mí, Varla.

Bé, aquest premi té dues normes: escriure 10 coses que et facin feliç i escollir 10 blocaires a qui passar-los el premi.
Respecte a la primera, no he tingut gaires problemes:

  1. Gaudir de la meva família, sabent que sempre són aquí, per més lluny que es trobin alguns dels seus membres, fent pinya!
  2. Gaudir dels meus amics, de tots aquells que la vida ha posat en el meu camí i que conservo com un tresor.
  3. Saber que estem raonablement bé i que si venen maldades ho afrontarem junts.
  4. Veure l'alegria reflectida a la cara del meu home, que tot content, respira alleugerit després de veure la cara que poso al obrir el seu regal, adonant-se que m'ha agradat moooolt.
  5. Cuinar amb la meva mare i veure el somriure d'aprovació amb el que m'obsequia quan he preparat una de les seves receptes i m'ha quedat bé.
  6. Veure aparèixer a la meva germana, el meu cunyat i els meus nebots per la porta d'arribades de l'aeroport o sortint del cotxe, quan venen a veure'ns.
  7. Sentir com el meu germà es fica amb mi dient-me que estic endarrerida tecnològicament tot veient la meva carraca d'ordinador i recomanant-me el que em fa falta.
  8. Veure la cara dels nens quan obren un regal.
  9. Connectar amb persones a les que no conec i veure com sorgeix la química de l'amistat.
  10. I un munt de petits plaers: compartir conversa i un bon àpat, llegir, cosir, brodar, Miguel Bosé i Morena mía, sortir, viatjar, passejar per nous llocs, veure com guanya el Barça l'Eurolliga de basquet....
Bien, este premio tiene dos normas: escribir 10 cosas que te hagan feliz y escoger 10 blogueras a quien pasarles el premio.

Respecto a la primera no he tenido demasiados problemas:
  1. Disfrutar de mi familia, sabiendo que siempre están aquí, por más lejos que se encuentren algunos de sus miembros, haciendo piña!
  2. Disfrutar de mis amigos, de todos aquellos que la vida ha puesto en mi camino y que conservo como un tesoro.
  3. Saber que estamos razonablemente bien y que si las cosas van mal lo afrontaremos juntos.
  4. Ver la alegría reflejada en la cara de mi pareja, que respira aliviado y contento, después de ver la cara que pongo al abrir su regalo, dándose cuenta de que me ha gustado muuuucho.
  5. Cocinar con mi madre y ver la sonrisa de aprobación con la que me obsequia cuando he preparado una de sus recetas y me ha quedado bien.
  6. Ver aparecer a mi hermana, mi cuñado y mis sobrinos por la puerta de llegadas del aeropuerto o saliendo del coche, cuando vienen a vernos.
  7. Escuchar como mi hermano se mete conmigo diciéndome que estoy retrasada tecnológicamente mientras trastea mi carraca de ordenador y me dice lo que me hace falta.
  8. Ver la cara de los niños cuando abren un regalo.
  9. Conectar con personas a las que no conozco y ver como surge la química de la amistad.
  10. Y un sinfín de pequeños placeres: compartir conversación y una buena mesa, leer, coser, bordar, Miguel Bosé y Morena mía, salir, viajar, pasear por lugares nuevos, ver como el Barça gana la Euroliga de baloncesto...
Aquí la cosa ja ha esta més difícil, en fi aquestes són les seleccionades, la majoria d'elles noves amigues virtuals, amb les que passo molts bons moments:

Aquí la cosa ya ha sido más difícil, en fin éstas son las seleccionadas, la mayoría de ellas nuevas amigas virtuales, con las que paso muy buenos momentos:

Espero que tingueu una estoneta per passar el premi!
Espero que tengáis un ratito para pasar el premio!

diumenge, 2 de maig del 2010

Som-hi / Vamos allá .... Needle Keeper MaggiCo

Bé, doncs ja ha començat el nou SAL de Maggi Co's Village. Raquel ens va passar ja fa dies una relació amb tot el material necessari i, el dia 1 de maig, l'arxiu definitiu on explicava detalladament les tasques del primer objectiu.

He pensat que no calia esperar al 13 o 14 de maig, data límit per publicar les imatges de la primera entrega del SAL, per compartir amb totes vosaltres alguns detalls del meu estoig de costura. Així que m'agradaria ensenyar-vos les teles que he escollit, va ser un amor a primera vista, encara no havia rebut la relació de materials amb les mides, però em vaig aventurar a comprar-les perquè em van semblar que s'adeien molt amb l'ús de l'objecte al que anaven destinades.

Bien, pues ya ha empezado el nuevo SAL de Maggi Co's Village. Raquel nos pasó ya hace días una relación con todo el material necesario y, el día 1 de mayo, el archivo definitivo donde explicaba detalladamente las tareas del primer objetivo.

He pensado que no hacía falta esperar al 13 o 14 de mayo, fecha límite para publicar las imágenes de la primera entrega del SAL, para compartir con vosotras algunos detalles de mi estuche de costura. Así que me gustaría enseñaros las telas que he escogido, fue un amor a primera vista, aún no había recibido la relación de materiales con las medidas, pero me aventuré a comprarlas porque me pareció que se adecuaban mucho al uso del objeto al que iban destinadas.

Alguns dissabtes al matí m'agrada passejar pel Mercat de Bellcaire, també conegut com Els Encants Vells, una fira molt tradicional de Barcelona amb infinitat de parades de teles, botons, vetes i fils, entre centenars d'altres articles, on sempre pots trobar coses interessants. Una de les meves tendes favorites és un lloc de teles de patchwork que disposa d'un gran assortiment i allà és on vaig fer les meves compres. Les teles de cotó pertanyen a la col·lecció The Sew It Book Collection de Red Rooster Fabrics, el venedor em va comentar que era una col·lecció molt maca amb diferents motius de costura, punt de creu ... em va despertar la curiositat per saber-ne alguna cosa més i vaig visitar el web d'aquesta marca, en arribar a casa. Vaig esbrinar que es tracta de resproduccions d'un llibre de costura de l'any 1929, si voleu veure tota la gama, podeu fer-ho aquí.

Algunos sábados por la mañana me gusta pasear por el Mercado de Bellcaire, también conocido como Los Encantes Viejos, una feria muy tradicional de Barcelona, con infinidad de puestos de telas, botones, cintas e hilos, entre centenares de otros artículos, donde siempre puedes encontrar cosas interesantes. Uno de mis favoritos es una tienda de patchwork que dispone de un gran surtido y allá es donde hice mis compras. Las telas de algodón pertenecen a la colección The Sew It Book Collection de Red Rooster Fabrics, el vendedor me comentó que era una colección muy bonita con diferentes motivos de costura, punto de cruz ... me despertó la curiosidad por saber alguna cosa más y visité la web de esta marca cuando llegué a casa. Averigué que se trata de reproducciones de un libro de costura del año 1929, si queréis ver toda la gama, podéis hacerlo aquí.

Aquests són els feltres, ja sé que només necessitem un parell de colors, des del primer moment vaig tenir clar que un seria gris, però com no em decidia entre el vermell i el rosat, els vaig comprar tots dos, ja veuré quin utilitzo.

Estos son los fieltros, ya sé que sólo necesitamos un par de colores, desde el primer momento tuve claro que uno sería gris, pero como no me decidía entre el rojo y el rosado, los compré los dos, ya veré cuál uso.

El mateix dissabte vaig començar a tallar la roba, primer problema, veieu aquesta tela? Vaig comprar 50 centímetres, per la qual cosa si la hagués tallat en horitzontal no n'hagués tingut prou per la peça més grossa del estoig i hauria hagut de fer un afegit, així doncs, vaig decidir no complicar-me l'existència i tallarla amb el dibuix en vertical. Espero que quedi maco ...

El mismo sábado empecé a cortar la tela, primer problema, ¿véis esta tela? Compré 50 centímetros, por lo que si la hbiera cortado en horizontal no hubiera tenido suficiente para la pieza más grande del estuche y tendría que haber hecho un añadido, así pues, decidí no complicarme la existencia y cortarla con el dibujo en vertical. Espero que quede bonito ...

Apa, ja estan la tela de cotó i l'entretela tallades; tot preparat pel següent pas. Nó sé si ho cosiré a mà o a màquina, no fa gaire que utilitzo la màquina de cosir de la meva mare i això de les costures rectes em porta una mica de corcoll... En fi, això és tot pel moment, ens veiem amb l'objectiu acabat en el temps assenyalat!

Ala, ja están la tela de algodón y la entretela cortadas; todo preparado para el siguiente paso. No sé si lo coseré a mano o a maquina, no hace demasiado que utilizo la máquina de coser de mi madre y esto de las costuras rectas me trae un poco de cabeza... En fin, esto es todo por el momento, ¡nos vemos con el objetivo acabado en el tiempo señalado!















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...